Haberler

Kayseri'de 1. Uluslararası Azerbaycan-kayseri Erciyes Boks Turnuvası

Kayseri'de Türkiye Boks Federasyonu ve Boks İl Temsilciliği Tarafından Düzenlenen 1. Uluslararası Azerbaycan-kayseri Erciyes Boks Turnuvası Start Aldı.

Kayseri'de Türkiye Boks Federasyonu ve Boks İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Azerbaycan-Kayseri Erciyes Boks Turnuvası start aldı.

İki gün sürecek olan Birinci Uluslararası Azerbaycan-Kayseri Erciyes Boks Turnuvası'nın ilk günü, Kocasinan Belediyesi KASKİ Spor Tesisleri'nde 16 değişik branşlardaki sporcuların müsabakaları ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sporcular el sıkışarak birbirlerine başarılar diledi. Turnuva hakkında bilgiler veren Kayseri Boks Temsilcisi Mustafa Demirel, ilki düzenlenen Uluslararası Azerbaycan-Kayseri Erciyes Boks Turnuvası ile hedeflerinin gelecek yıllarda Türk Cumhuriyetleri'nin de katılacağı mini bir ulusal olimpiyat düzenlemek olduğunu söyledi.

Türkiye Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Hasetçi ise bugün başlayan turnuvaya katılımın yoğun olmasına sevindiklerini belirterek, "Bu turnuva ile Kayseri ile Azerbaycan arasında bir gönül köprüsü kurmak istedik. İleriki zamanlarda bütün Türk Cumhuriyetleri'nin katılımı ile olimpiyatlar düzenlemek için çalışacağız" dedi.

Turnuvanın 21 Haziran Cumartesi günü Develi Spor Salonu'nda devam edeceği belirtilirken, turnuvaya katılan sporculara altın verileceği öğrenildi.

Turnuvanın açılış müsabakasına, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Süleyman Korkmaz ve çok sayıda boks sever katıldı.

(İA-YS-Y) 20.06.2008 21:09 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title