Haberler

Kayseri Amatör Camiası Yemekte Bir Araya Geldi

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu toplantısı camianın önde gelen isimlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu toplantısı camianın önde gelen isimlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Yemekli toplantıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Türkiye Futbol Federasyonu Kayseri Bölge Müdürü Vahdi Elbaşı, AGÜSpor Kulüp Başkanı ve ASKF Başkan Yardımcısı Ömer Yağmur, Kayseri Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Aşık, TFFHGD Kayseri Genel Merkez Üyesi Ömer Faruk Ocak, TFFHGD Kayseri Şube Başkanı Fahri Aksoy, Kayseri İl Hakem Kurulu Başkan Çetin Topuz, Kayseri İl Hakem Kurulu Başkan Yardımcısı ve Hakem Atama Sorumlusu Demirel Yurtseveryener, Kayseri İl Disiplin Kurulu Başkanı İhsan Demir, Kayseri Saha Komiserleri Derneği Başkanı Şinasi Acar ve Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim üyeleri ve amatör spor kulüplerinin yöneticileri, antrenörler, hakem, gözlemci ve temsilciler katıldı.

Toplantıda konuma yapan Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Musa Soykarcı, amatör camia içindeki birlik ve beraberliğin bozulmasına izin vermeyeceklerini söyledi. Soykarcı, "Bu isimler onurlu bir görevi yerine getirmektedirler. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarıp spor sahalarına çekebilmek adına büyük bir mücadele veriyorlar. Bu yaptıkları özverili davranış için başkan ve yöneticileri tebrik ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin asla bozulmasına asla izin vermeyeceğiz. Biz bir aileyiz" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İhsan Demir Kayseri Elbaşı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title