Haberler

Kaymakam Güldibi, Çatalçeşme-Kırkgöz İçme Suyu Birliğini Ziyaret Etti

Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, 18 köye içme suyu hizmeti veren Çatalçeşme-Kırkgöz İçme Suyu Birliği'ni ziyaret ederek, çalışmalar hakkında birlik başkanı Mustafa Bayır'dan bilgi aldı.

Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, 18 köye içme suyu hizmeti veren Çatalçeşme- Kırkgöz İçme Suyu Birliği'ni ziyaret ederek, çalışmalar hakkında birlik başkanı Mustafa Bayır'dan bilgi aldı.

Birlik başkanı Mustafa Bayır, 2012 yılının mali bütçesinin bir milyon 210 bin lira olarak kabul edildiğini, 2012 yılında eksik kalan köyiçi şebeke yenilenmesi, 2 köye yeni su deposu talebinin karşılanması, ana isale hattı ve köy içi bakım ve onarım çalışmalarını yapacaklarını bildirdi.

Bayır, 2011 yılı bütçesinin 975 bin lira olduğunu belirterek, "Çatalçeşme-Kırkgözü İçmesuyu Birliği'nin abone sayısı 3 bin 522 olup, üyemiz köylere en sağlıklı ve tertemiz içmesuyu vermekteyiz. 2011

yılında abonelerimiz 411 bin 5 ton su kullandı. Bu arada su kaynaklarımızın bakım ve onarımı, arızalara anında müdahale edebilmek için kazıcı iş makinesi alacağız. Birliğimizin üyesi olan köylerimizdeki su abonelerimize en sağlıklı, en temiz ve en ucuz içmesuyunu içirmekteyiz" dedi.

Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, aldığı brifingin ardından yaptığı konuşmada, birlik üye ve yöneticilerinin Muhtarlardan oluştuğunu, muhtarların da demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu söyledi.

Birliklerin önemli hizmetler yaptıklarını, bu nedenle çalışmalarında son derece dikkatli olmaları gerektiğini kaydeden Kaymakam Güldibi, "Muhtarlarımız ve Birliklerimizin başkan ve yöneticileri yaptıkları işlerde son derece dikkatli ve titiz olsunlar. Biz köylerimizin ve birliklerimizin sorunlarının çözümünde elimizden gelen desteği vermeye devam ediyoruz. Ancak birliklerimizin başkan ve yöneticileri yasaların dışına kesinlikle çıkmasınlar. Hizmetlerinde şeffaf ve adil olsunlar. Yasaları, tüzükleri, kuralları sürekli okusunlar ve yanlış işler yapmasınlar. Birliklerimiz, demokrasimizin gereği olarak kurulmuşlar ve öyle faaliyet göstermektedirler. Hiçbir yöneticimizin sıkıntıya düşmesini istemeyiz" ifadesini kullandı.

Kaymakam Orhan Şefik Güldibi'nin, Çatalçeşme Kırkgözü İçmesu Birliği ziyaretinde, Tarsus Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Yılmaz Karabulut, Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Özcan ve birliğin yöneticileri hazır bulundu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Şefik Güldibi Kırkgöz Tarsus Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title