Haberler

Kaymakam Baştürk, Eğitimcilerin Sorunlarını Dinledi

Kumluca Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle Cumhuriyet İlkokulu ve Cumhuriyet Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Kumluca Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle Cumhuriyet İlkokulu ve Cumhuriyet Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Kaymakam Canan Hançer Baştürk'e İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Boztepe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin eşlik etti. Kaymakam Canan Hançer Baştürk, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Okulu Müdürü Ayhan Atıcı'dan bilgi aldıktan sonra öğretmenler odasında öğretmenlerle sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Bu yıl birinci sınıfa başlayan öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Kaymakam Baştürk, meyve suyu ve kek dağıttı. Kaymakam Canan Hançer Baştürk, "Okullarımızın açılması ile birlikte okullarımızı ziyaret edip, sorunlarını dinliyoruz. Öğretmenlerimizi de dinlemeyi ihmal etmiyoruz. Sorunsuz ve başarılı bir öğretim yılı olmasını amaçlıyoruz" dedi.

Okul Müdürü Ayhan Atıcı ise, bu yıl okula 112 birinci sınıf öğrencisinin kayıt yaptırdığını ve toplam 572 öğrencinin bulunduğunu söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Canan Hançer Boztepe Kumluca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title