Haberler

Kayapınar'dan 5 Yıllık Stratejik Plan

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçe Belediyesi beş yıl içinde yapacağı hizmetlerin belirleneceği stratejik plan oluşturulması amacıyla halk toplantısı düzenledi.

Huzurevleri Ahmet Arif Parkı'nda yapılan halk toplantısına Kayapınar Eş Başkanı Mehmet Ali Aydın, BDP İlçe yöneticileri, mahalle meclisleri, muhtarlar, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, belediye birim amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Halk toplantısının açılışında konuşan Kayapınar Belediyesi Eş Başkan Mehmet Ali Aydın, kente yaşayan tüm yurttaşların görüş ve önerilerini esas alarak hizmet yürüteceklerini belirterek,"Beş yıllık çalışma programımızın oluşturulmasında bu kente yaşayan tüm kesimlerin görüş ve önerilerini önemsiyoruz. Bundan önce kentin imarıyla ilgili odalarla ve köylerde toplantılar yaptık. Bu gün ise halkın görüş ve önerilerini almak için halk toplantısını yapıyoruz. Halkımızın eleştirileri, görüşleri ve önerileri önümüzdeki bey yıllık çalışmalarımıza büyük bir katkı sunacaktır. Halk belediyeciliği gereği olarak halkın yönetimde söz sahibi olması bizim için önceliktir" şeklinde konuştu.

Şengal bölgesinde çetelerin saldırıları sanrısı Diyarbakır'a gelen binlerce kişinin barınma ve insani ihtiyaçlarının belediyeler tarafından karşılandığını belirten Eş Başkan Mehmet Ali Aydın, "Kürtler bu insanlık dışı saldırıları karşı büyük bir onur ve kahramanlık mücadelesi veriyor. Çetelerin saldırıları sonrası binlerce kardeşimiz Diyarbakır'a geldi. Belediyelerimiz tüm imkânlarıyla seferber olmuş durumda. Halkımın bu konuda duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz. Ancak daha çok birlik olma zamanıdır" çağrısında bulundu.

Toplantı vatandaşların söz alarak görüş ve önerileri sunmasıyla sona erdi. Halk toplantıları diğer mahallelerde sürecek.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Mehmet Ali Aydın Diyarbakır Kayapınar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title