Haberler

Kavak'ta Saski Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğünce Kavak ilçesinde bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi  (SASKİ) Genel Müdürlüğünce Kavak ilçesinde bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, SASKİ Abone İşleri Daire Başkanı Ahmet Yurt, SASKİ Kavak Şube Müdürü Savaş Gayretli, personel ve mahalle muhtarları katıldı.

Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden maden işçileri için yapılan saygı duruşundan sonra İstiklal Marşı okundu.

SASKİ  Abone İşleri Daire Başkanı Ahmet Yurt, 17 ilçede düzenleyecekleri bilgilendirme toplantısının ilkini Kavak'ta yaptıklarını söyledi, SASKİ'nin görevleri ile yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "İlçe merkezinde ve mahallelerdeki sorunları biliyoruz. Bu sorunların halli için çalışmalara başladık. Ankara'da sayın bakanlarımla görüştüm. Destek istedim. Olumlu sonuç aldım. Vatandaşlarımız için tüm imkanlarımızı kullanarak var gücümüzle çalışacağız. Kimse mağdur olmayacak" dedi.

SASKİ'de görevli mühendislerden Sinem Ertürk, araç, gereç, personel hakkında bilgi verdi. Ertürk, yapılacak çalışmalar içinde başta arıtma tesisinin yapılması gerektiğine işaret etti.

Büyükşehir Yasası ile ilgili kitapçıkların da dağıtıldığı toplantı, katılımcıların sorularının cevaplandırılması ile sona erdi. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Sarıcaoğlu Ahmet Yurt Kavak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title