Haberler

Karpuzlu Belediye Başkanı Ozan ile AK Parti Görüşmesi

30 Mart yerel seçimlerinden MHP’den Karpuzlu Belediye Başkanı seçilen ancak partisinin grup kararına rağmen Aydın Büyükşehir Belediye Meclisine katılmayarak muhalefetin çoğunluğu kaybetmesine neden olduğu için partisinden ihraç edilen Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan ile AK Parti arasında yaşanan sıcak diyalog dikkat çekti.

30 Mart yerel seçimlerinden MHP'den Karpuzlu Belediye Başkanı seçilen ancak partisinin grup kararına rağmen Aydın Büyükşehir Belediye Meclisine katılmayarak muhalefetin çoğunluğu kaybetmesine neden olduğu için partisinden ihraç edilen Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan ile AK Parti arasında yaşanan sıcak diyalog dikkat çekti.

AK Parti Karpuzlu İlçe teşkilatının danışma meclisi toplantısına katılan Karpuzlu Belediyesi'nin bağımsız belediye başkanı Tuğrul Ozan'ı AK Parti Milletvekili Gültekin Kılınç ve ilçe başkanı Erdal Yıldız makamında ziyaret etti. AK Parti ile Tuğrul Ozan arasındaki bu sıcak diyalog dikkat çekerken "Başkan Ozan'ın Ak Parti'ye mi geçiyor" yorumlarına neden oldu.

Danışma meclisi dolayısıyla Karpuzlu'ya gelen AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, parti binasında partililerle konuştuğu sırada Belediye Başkanı Tuğrul Ozan Ak Parti'ye geldi. Belediye hizmetlerinin daha sağlıklı yürümesi için milletvekilinden destek isteyen Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, MHP'nin yaşananları abartıp kendisini anlamadığını ifade etti. Karpuzlu'nun yıllardır hizmete aç olduğunu ifade eden Ozan; "Karpuzlu Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapacağız. Sizler de zaten ihtiyaçlarımızı biliyorsunuz. Sizlerden gelecek olan hizmet ve destekleri bekliyoruz. Karpuzlu yıllardır hizmete aç bir ilçe. Belki ben o tavrı ondan dolayı koydum. Seçimden sonra partim anlamakta zorlandı, abarttılar. Ama hizmet alacağıma inanıyorum. Sizlerden de çok güzel hizmetler bekliyoruz" diyerek Milletvekili Kılınç'tan destek istedi.

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan'ın bu konuşması üzerine AK Parti'nin 77 milyonu kucaklayan bir anlayışa sahip olduğunu ifade eden Ali Gültekin Kılınç, üstlerine düşeni yapacakları sözünü verdi.

HEMEN İADEİ ZİYARETTE BULUNULDU

Toplantının ardından İlçe Başkanı Erdal Yıldız ile birlikte Karpuzlu Belediyesi'ne giderek 'Hayırlı olsun' dileklerini ileten AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, bir süre Başkan Tuğrul Ozan ile görüştü. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title