Haberler

Karate Milli Takımı, Şampiyonaya Başiskele'de Hazırlanıyor

Türkiye Ümit Genç U21 Karate Milli Takımı, 12-15 Kasım 2015 Tarihinde Endonezya’da yapılacak Karate Şampiyonası’na Başiskele’de hazırlanıyor.

Türkiye Ümit Genç U21 Karate Milli Takımı, 12-15 Kasım 2015 Tarihinde Endonezya'da yapılacak Karate Şampiyonası'na Başiskele'de hazırlanıyor.

Antrenman haricinde Başiskele'yi dolaşan genç kadro Başiskele'nin sahiline ve doğasına hayran kaldıklarını belirterek Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na ilgilerinden dolayı teşekkür ediyor. Kadrosunda Avrupa Şampiyonlarını barındıran Türkiye Ümit Genç U21 Karate Milli Takımı Teknik Direktörleri Nuri Ercan İnce ve Cengiz Çınar ile birlikte 12-15 Kasım 2015 tarihinde Endonezya'nın Jakarta kentinde yapılacak Dünya Ümit Genç U21 Karate Şampiyonasına hazırlanıyor. Başiskele'de bulunan bir otelde kampta bulunan bayan ve erkek milli takımı sıkı bir idman gerçekleştiriyor.

38 sporcu 10 teknik kadro ve 2 masörün yer aldığı ekip ile günde 2 idman yaparak hazırlanan sporcular yorgunluklarını Başiskele'nin sahili ve yeşil doğasında atıyor. Başiskele esnafının güler yüzlülüğünden memnun olduğunu belirten ekip dünya şampiyonasında hedeflerinin her zamanki gibi ilk sıralarda olacağı yönünde.

Bayan Milli Takım Teknik Direktörü Nuri Ercan İnce, "Kampımızı deniz ve yeşilin birleştiği yer olan Başiskele olarak tercih ettik. Daha önce Bayan A Milli takımımızda idmanlarını burada yapmış ve çok memnun kalmıştı. Çok güzel bir ilçe. İdmanlarımız sıkı bir şekilde geçiyor ve sporcularımız aşırı derecede yoruluyor. Bu güzellikler içinde ruhen ve bedenen sağlıklı bir şekilde dinleniyorlar dedi. Hedefimiz bu performansla iyi netice almak" dedi.

Erkekler Milli Takım Direktörü Cengiz Çınar ise, "Milli Takıma karşı duyulan ilgiden dolayı memnunuz. Hedefimiz dünya sıralamasında ilk 3 e girebilmek. Başiskele kamp ortamı için çok iyi bir yer. Bizler ve burada yaşayanlar çok şanslı insanlar" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ümit Genç Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title