Haberler

Karatay Protokolünde İstişare Toplantısı

Karatay Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce, İlçe Hayat Boyu Öğrenme ve Halk Eğitim Planlama İşbirliği Komisyonu, istişare toplantısı yapıldı.

Karatay Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce, İlçe Hayat Boyu Öğrenme ve Halk Eğitim Planlama İşbirliği Komisyonu, istişare toplantısı yapıldı.

Karatay Kaymakamlığı binasındaki toplantıyı yürüten Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş, bu tür toplantılar yapmaktaki amaçlarının Karatay ilçesinde kurum ve kuruluşlar arasında işbirliğini artırarak halk eğitim çalışmalarını verimli hale getirmek olduğunu söyledi. Okuma yazma kurslarının önemine değinen Altıntaş, kursların başarılı olduğunu ve okuma yazma bilmeyenler arasında sayının oldukça düştüğünü dile getirerek bu konuda kurs açmaya devam edeceklerini belirtti.

Bilgisayar okuryazarlığını da geliştireceklerinin altını çizen Kaymakam Mustafa Altıntaş "Günümüz bilişim çağı" diyerek hem İlçe Halk Eğitim Merkezi hem de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce açılan kurslarla Karataylının bilgisayar öğrenmesi için çaba sarf ettiklerini kaydetti. 2014 yılında sosyal ve kültürel konferanslar yapılacağına dikkat çeken Altıntaş, toplantıda ayrıca Karatay Belediyesince yaptırılan Sevgi Evlerine değindi. Sevgi Evlerine çocuk yetiştirme yurdunun geleceğini aktaran Altıntaş, Karatay Kaymakamlığı olarak kimsesiz çocukların kalacağı bu yurdun iyi şartlarda yaşaması ve çocukların eğitimi konusunda gönüllü destek sağlayacaklarını sözlerine ekledi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Altıntaş Karatay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title