Haberler

Karaman Bakış Dergisi Yayın Hayatına Başladı

Karaman'da Aylık Yayınlanacak €œkaraman Bakış" Dergisinin İlk Sayısı Okuyucusu ile Buluştu.

Karaman'da aylık yayınlanacak “Karaman Bakış" dergisinin ilk sayısı okuyucusu ile buluştu.

Karaman Polisevinde düzenlenen derginin tanıtım kokteyline, Vali Fatih Şahin, AK Parti Karaman Milletvekilleri Lütfi Elvan ile Mevlüt Akgün, MHP Karaman Milletvekili Hasan Çalış, Karaman Belediye Başkanı Ali Kantürk, İl Emniyet Müdürü Tacettin Kurt, ilçe ve belde belediye başkanlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Karaman Bakış Dergisi sahibi Ahmet Küçükcicibıyık, Karaman'ın kabuğunu çok zor kıran, sorunlarıyla iç içe yaşayan bir şehir olduğunu söyledi. Yıllardır Karaman'a Uyanış Gazetesi olarak yararlı olmaya çalıştıklarını ifade eden Küçükcicibıyık, “Bugün de gazetemiz bünyesinde Karaman Bakış Dergisini sizlerle buluşturmaktan çok mutluyum. Geçen ay Karaman'da yine bir dergimiz yayın hayatına başladı. Şimdi de biz dergimizi çıkardık. Hepimizin sevdası Karaman. Geçmişimizi geleceğe taşımak, bir eksikliği kapatmak için çalışmalarımız sürecek. Kabuğumuzu kırıp büyüyeceğiz" dedi.

(MD-İP) 23.02.2008 18:32 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title