Haberler

Kadın Çiftçiler Yarışıyor Burdur İl Finali Yapıldı

Burdur'da düzenlenen "Kadın Çiftçiler Yarışıyor" il finalinde, Ağlasun'dan Havva Özkan birinci oldu.

Burdur'da düzenlenen "Kadın Çiftçiler Yarışıyor" il finalinde, Ağlasun'dan Havva Özkan birinci oldu.

Burdur Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından, Öğretmenevi Nurcihan Velicangil Salonu'nda düzenlenen yarışmaya Burdur ve ilçelerinden 10 kadın yarışmacı katıldı.

Yarışmada kendisine tarım ve hayvancılıkla ilgili yöneltilen 15 sorunun tamamına doğru cevap veren Ağlasun'dan Havva Özkan birinci oldu. 14 soruya doğru cevap veren Bucak'tan Nimet Altınsoy ile Tefenni'den Ümmü Arık ise ikinci ve üçüncülüğü paylaştı.

Yarışmada birinci olan Özkan'a çamaşır makinesi ve çeyrek altın, Altınsoy'a fırın ve çeyrek altın, Arık'a ise elektrik süpürgesi ve çeyrek altın hediye edildi.

Birinci olan yarışmacının Burdur'u, mayıs ayında Burdur'da yapılacak Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bölge Finali'nde temsil edeceği bildirildi.

Yarışmayı Burdur Vali Yardımcısı Bülent Uygur, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Şakir Fırat Erkal ve vatandaşlar izledi.

Muhabir: Gökmen Yüce

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - BURDUR

Kaynak: AA / Yerel

Ağlasun Burdur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title