Haberler

Jandarma ve Polisten Vatandaşa Aşure İkramı

Antalya'nın Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından vatandaşlara aşure dağıtıldı.
Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen Aşure Günü etkinliğine, Manavgat Başsavcısı İlhan...

Antalya'nın Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından vatandaşlara aşure dağıtıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen Aşure Günü etkinliğine, Manavgat Başsavcısı İlhan Ocak, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yunus Avcı, Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Çolaklı Belediye Başkanı Hasan Coşkun, Ak Parti İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu, CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, BBP İlçe Başkanı Mehmet Çayır, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Taşkıran, İlçe Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, İlçe Halk Kütüphane Müdürü Hidayet Oktay, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, Esnaf Odası Başkanı Atilla Yıldız, Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan, Servisçiler Odası Başkanı Mahir Çınar, Bakkallar Odası Başkanı Abdullah Akça ve vatandaşlar katıldı.

Muharrem ayı vesilesi ile toplumda var olan değerleri paylaşmak, asker ve polisin vatandaşlara yakın olduğunu anımsatmak ve güvenlik güçlerinin vatandaşlarla dayanışmasını arttırmak amacı ile aşure dağıtımı yapıldığı ifade edildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şükrü Sözen Manavgat Çolaklı Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title