Haberler

İzmir yerel haberleri | Çeşme'de Kurtuluş Coşkusu Sıla ve Ajda Pekkan Konseri ile Yaşandı

Güncelleme:

Çeşme Belediyesi'nin ilçenin kurtuluşunun 100. yılı dolayısıyla düzenlediği kutlamalar büyük ilgi gördü. Ajda Pekkan ve Sıla'nın sahne aldığı kutlamalara on binlerce kişi katıldı.

Çeşme ve Alaçatı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünde Ajda Pekkan ve Sıla konser verdi. 15 Eylül Çeşme ve 16 Eylül Alaçatı'nın kurtuluşu, 3 gün süren etkinliklerin ardından doruğa ulaştı. Kutlamalara Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran'ın yanı sıra Çeşme Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve siyasi partilerin temsilcileri ile on binlerce yurttaş katıldı.

İki konser öncesi sahneye çıkan Gazeteci Yazar Sunay Akın, "Atatürk'ün İzinde, Cumhuriyet Yolunda" söyleşisi ile kurtuluş coşkusunu yeniden yaşattı. Kutlamalar Alaçatı Amfitiyatro'da Sıla, Çeşme Amfitiyatro'da ise Ajda Pekkan konseriyle zirveye ulaştı.

EKREM ORAN: "BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ"

Çeşmeliler'e seslenen Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran şöyle konuştu:

"Sen, ben demeden birlikte çalışacağız, kol kola barış şarkıları söyleyeceğiz. Tarihimize sarılacağız, toprağımızı işleyeceğiz, kadınlarımız güçlendireceğiz, gençlerimizi umutla donatacağız ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün düşünü kurduğu özgür, çağdaş, aydınlık Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz. Birlikte güçlüyüz, birlikte güzeliz. Güzel günler göreceğiz. Kurtuluşun kutlu, özgürlüğün daim olsun Çeşme'm. Yaşasın özgürlük, yaşasın devrimler, yaşasın Laik Çağdaş Tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti."

Kaynak: ANKA / Yerel

Çeşme Belediyesi Ajda Pekkan Çeşme Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title