Haberler

İzmir Üniversitesi Finale Adını Yazdırdı

7. Meslek Yüksekokulları Proje Yarışması'na katılan İzmir Üniversitesi öğrencileri, sıralamaya adını yazdırdı.

7. Meslek Yüksekokulları Proje Yarışması'na katılan İzmir Üniversitesi öğrencileri, sıralamaya adını yazdırdı. Hem ikincilik hem de üçüncülük derecesi alan öğrencileri rektör Erciyeş tebrik etti.

İzmir Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencileri, sekiz üniversitenin meslek yüksekokulundan 36 projenin yarıştığı 7.. Meslek Yüksekokulları Proje Yarışması'ndan derece ile döndü. Doğan Güneş ve Hikmet Yıldırımcılar'ın Smile&Pass ile ikinci, Ogün Kara, Onur Parmaksız ve Burak Kara'nın da Human-Fit ile üçüncülüğü elde ettiği yarışma sonrası öğrenciler ve danışmanları Yrd. Doç. Dr. Atilla Toker ve Öğretim Görevlisi Erkan Uzun, İzmir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kayhan Erciyeş ile bir araya geldi. Rektör Erciyeş, Ege Üniversitesi Ege Yüksekokulu tarafından düzenlenen yarışmada İzmir Üniversitesi öğrencilerinin hem ikincilik, hem de üçüncülük başarısı elde etmesinden duyduğu gururu dile getirdi. Programların yazılımları hakkında bilgi alan Erciyeş, gelecekte her iki çalışmanın da geliştirilebilme yöntemleri hakkında fikir verdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmir Üniversitesi Burak Kara Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title