Haberler

İzmir Kitap Fuarı İçin Ulaşım Takviyesi

Güncelleme:

ESHOT Genel Müdürlüğü, 28 Ekim-5 Kasım tarihleri arasında yapılacak İZKİTAP-2. İzmir Kitap Fuarı için sefer düzenlemesi yaptı. Fuar İzmir’e ziyaretçilerin rahat ulaşmasını sağlamak amacıyla mevcut 92, 610 ve 650 numaralı hatlara, Lozan Meydanı’ndan hareket edecek 540 numaralı geçici hat da eklendi. Üniversitelilerin kolay ulaşımı için de Bornova Metro ve Şirinyer’den geçici servis hatları oluşturuldu.

ESHOT Genel Müdürlüğü, 28 Ekim-5 Kasım tarihleri arasında yapılacak İZKİTAP-2. İzmir Kitap Fuarı için sefer düzenlemesi yaptı. Fuar İzmir'e ziyaretçilerin rahat ulaşmasını sağlamak amacıyla mevcut 92, 610 ve 650 numaralı hatlara, Lozan Meydanı'ndan hareket edecek 540 numaralı geçici hat da eklendi. Üniversitelilerin kolay ulaşımı için de Bornova Metro ve Şirinyer'den geçici servis hatları oluşturuldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl ikinci kez düzenlenecek İZKİTAP - İzmir Kitap Fuarı, 28 Ekim Cumartesi günü kapılarını açmaya hazırlanıyor. Fuar İzmir'de açılacak İZKİTAP Fuarı için ESHOT Genel Müdürlüğü, Gaziemir'deki fuar alanına giden otobüs hatlarına takviye yaptı.

Fuar İzmir'e; Karabağlar ve metro bağlantılı 92 numaralı Fuar İzmir - Üçyol Metro hattı, İZBAN bağlantılı 610 numaralı Fuar İzmir - Gaziemir Semt Garajı hattı, vapur (Üçkuyular İskele) ve metro (Fahrettin Altay) bağlantılı 650 numaralı Fuar İzmir - Balçova hattıyla toplu ulaşım hizmeti sağlanacak.

KÜLTÜRPARK'TAN FUAR İZMİR'E GEÇİCİ HAT

Mevcut hatlara ek olarak kent merkezinden de doğrudan Fuar İzmir'e erişimin sağlanması için 28 Ekim Cumartesi gününden itibaren 540 numaralı Fuar İzmir - Lozan Meydanı hattı geçici olarak hizmet vermeye başlayacak. Kültürpark-9 Eylül Meydanı-Gazi Bulvarı-Konak Tünelleri-Karabağlar rotasıyla hareket edecek hat, kent merkezinden Fuar İzmir'e en hızlı şekilde erişimi sağlayacak.

BORNOVA VE BUCA'DAN DA GEÇİCİ SERVİSLER

Ayrıca Bornova Metro'dan ve Şirinyer Aktarma Merkezi'nden Fuar İzmir'e, İZKİTAP süresince geçici servisler konuldu. Bornova servisi, Bornova Metro'dan 08.15'ten 20.15'e kadar saatte bir; Fuar İzmir'den ise 09.15'ten 21.15'e kadar saatte bir hareket edecek. Buca servisi ise Şirinyer Aktarma Merkezi'nden saat 08.15'ten 20.15'e kadar 45 dakikada bir; Fuar İzmir'den 08.55'ten 20.55'e kadar 45 dakikada bir hareket edecek.

Ulaşımda aksama yaşanmaması amacıyla, fuar çevresindeki önemli noktalarda koordinasyon için motorize ekipler görev alacak. Yolcu yoğunluğu olması durumunda hatlara ilave seferler de konulacak.

Kaynak: ANKA / Yerel

İzmir Kitap Fuarı Şirinyer İzmir Eshot Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title