Haberler

İstanbul'da Kumlucalılar Derneği Lokali Açıldı

Bartın Kumlucalılar Kültür ve Dayanışma Derneği (Barkumder) Lokali İstanbul Göztepe'de Açıldı.

Bartın Kumlucalılar Kültür ve Dayanışma Derneği (BARKUMDER) Lokali İstanbul Göztepe'de açıldı.

Açılışa Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin, Bartın Dernekler Birliği Başkanı Hasan Nalbantoğlu, Kumlucalı Muhtarlar ve Kumluca'dan gelen ve İstanbul'da yaşayan çok sayıda Kumlucalı katıldı. Açılışta konuşan AK Parti Bartın Milletvekili Av.Yılmaz Tunç, Kumlucalılar'ın birlik ve beraberlik içerisinde olmalarından ve İstanbul'da bir dernek çatısı altında birleşerek, sosyal dayanışmanın en güzel örneğini sergilemelerinden mutluluk duyduklarını ifade etti. Dernek lokalinin haftanın belirli günlerinde gençlere ve kadınlara tahsis edilerek burada onların da kültürel ve sosyal çalışmalara katılımlarının sağlanmasını gerektiğini belirten Tunç, dernek yöneticilerini ve katkı sağlayan herkesi kutladığını söyledi. Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin ise, İstanbul'da yaşayan Kumlucalıların birlik ve beraberliği sağlamak, kültürümüzü burada yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak için yaptıkları çalışmalardan dolayı memnun olduğunu söyledi.

Açılış kurdelesini Milletvekili Tunç, Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin, Bartın Dernekler Birliği Başkanı Hasan Nalbantoğlu ve Bartın Kumlucalılar Derneği Başkanı Osman Özer kesti.

(MAO-ET-Y) 26.05.2008 20:58 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title