Haberler

İslahiye Myo'da Sigarasız Yaşam Protokolü İmzalandı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye Meslek Yüksekokulu ile İslahiye'de eğitim öğretim hizmeti veren Farabi Sağlık Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ile Karşılıklı Yardım ve İşbirliği Protokolü çerçevesinde "Sigarasız Yaşam Projesi Protokolü" imzalandı.

İslahiye Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonunda gerçekleşen imza törenine, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. H. Ahmet Deveci, Farabi Sağlık Mesleki Teknik Lisesi Müdürü Ahmet Kurt, Müdür Yardımcısı İbrahim Karahan ile Yüksekokul Sekreteri Bilal Erdoğan katıldı. Protokol çerçevesinde; sigarasız yaşam ile ilgili eğitim, rehberlik, materyal, halkla ilişkiler ve iletişim konusunda taraflar destek vererek sigarasız yaşam konusunda insanların yaşamına destek verilecek. Her yıl binlerce insanın sigara yüzünden hayatlarını kaybettiğini belirten Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. H. Ahmet Deveci, Farabi Sağlık Lisesi ile yapılan protokol çerçevesinde öğrencilere ve bölge insanlarına konferans, seminer ve panel düzenleyerek katkı sağlayacaklarını söyledi. Farabi Sağlık Lisesi Müdürü Ahmet Kurt ise yapılan protokole katkı veren Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Deveci'ye teşekkür etti.

Protokol çerçevesinde hazırlanan afişler asılarak, protokol kapsamında öğrencilere ve halka yönelik eğitim çalışmaları yapılacak. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Üniversitesi Ahmet Kurt Farabi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title