Haberler

İşkur Binası Engelliler İçin Uygun Hale Getirildi

Güncelleme:

Çalışma ve İş Kurumu Adıyaman İl Müdürlüğü hizmet binası, engellilerin erişebilirliğine tamamen uygun hale getirildi.

Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Adıyaman İl Müdürlüğü hizmet binası, engellilerin erişebilirliğine tamamen uygun hale getirildi.

Daha önceden eski bir binada hizmet veren ve geçtiğimiz aylarda yeni binasına taşınan İŞKUR Müdürlüğü'nün binası engelliler için uygun hale getirilerek, ulaşımın önündeki tüm engeller kaldırıldı. İŞKUR Müdürü Ramazan Tatar, engelli vatandaşlara yönelik binanın giriş katında bir birim oluşturduklarını ve bunu daha sonra geliştirerek, engelli vatandaşların binanın tüm katlarına erişiminin sağlandığını dile getirdi.

Ramazan Tatar, "Kurumumuza gelen bir engelli vatandaşımızı; kapı ağzında işini görerek geri göndermekten ziyade diğer vatandaşlarımız gibi, hizmet binamızın tüm katlarına çıkıp dolaşabilmeli, hizmet alabilmeli ve keyfi ziyarette bulunabilmeliydi. Bu bilinç ve düşünceyle, hizmet binamızın iki giriş kapısının birini engelli vatandaşlarımızın girişine tahsis ettik. Bu kapıdan giriş yapan engelli vatandaşımız, özürlü aracıyla zemin kattaki geniş kabinli asansörle binanın tüm katlarına ister hizmet alma amaçlı, ister ziyaret amaçlı çıkıp dolaşabilmektedirler. Ayrıca, özürlü aracı bulunmayan (koltuk değnekleriyle gelen) veya aracı binaya girmeye müsait olamayan (otomobil/akülü büyük araç vb.) engelli vatandaşlarımız için de, engelli girişindeki koridorda çevirmeli tekerlekli sandalye hazır bulundurulmaktadır. Görevli bir kurum personelimiz engelli vatandaşımızı tekerlekli sandalyeye alarak onu istediği birime götürüp getirmektedir. Yine Engelli giriş kapısının hemen karşısında engellilerin kullanımına uygun hale getirilmiş bir adet WC bulunmaktadır. Tabi ki bu yaptıklarımız, engelli vatandaşlarımıza bir lütuf değil aksine; kamu görevlileri olarak hem yasal, hem toplumsal hem de vicdani görev ve sorumluluklarımızdır.

Bu vesile ile tüm engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü tebrik ediyor, toplum olarak onları yılda sadece bir gün değil, hayatımızın bir parçası olarak her an içimizde hissetmenin bilincine erişilmesi diliyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Tatar Adıyaman Yerel Haberler

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Bakmadan Geçme

Yunus Akgün hangi takımda oynuyor? Yunus Akgün hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? İrfan Can Kahveci hangi takımda oynuyor? İrfan Can Kahveci hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Salih Özcan hangi takımda oynuyor? Salih Özcan hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Orkun Kökçü hangi takımda oynuyor? Orkun Kökçü hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Okay Yokuşlu hangi takımda oynuyor? Okay Yokuşlu hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Kaan Ayhan hangi takımda oynuyor? Kaan Ayhan hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? İsmail Yüksek hangi takımda oynuyor? İsmail Yüksek hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Hakan Çalhanoğlu hangi takımda oynuyor? Hakan Çalhanoğlu hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? 11 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Samet Akaydın hangi takımda oynuyor? Samet Akaydın hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Merih Demiral hangi takımda oynuyor? Merih Demiral hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? 11 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 11 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 11 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Ahmetcan Kaplan hangi takımda oynuyor? Ahmetcan Kaplan hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024?
Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title