Haberler

İsimsiz Film'in Çekimlerine Kazıklı'da Başlandı

Yapımcılığını Hamit Şahin, Yönetmen ve Senaristliğini Kerem Sarı'nın üstlendiği filmin çekimlerine Kazıklı Mahallesi'nde başlandı.

Yapımcılığını Hamit Şahin, Yönetmen ve Senaristliğini Kerem Sarı'nın üstlendiği filmin çekimlerine Kazıklı Mahallesi'nde başlandı.

Yapımcılığını Hamit Şahin, Yönetmen ve Senaristliğini Kerem Sarı'nın üstlendiği ve Başrollerini Mustafa Kılınç, Evren Maral, Nuri Yiğit, Recep Yener'in paylaştığı Gülnihal Demir, Yakup Yavru, Nihat Kapız, Yiğit Dören, Şengül Kozcu ve Ö.Faruk Yıldırım gibi ünlü oyuncularında destek vererek oynayacağı, Komedi dram türündeki uzun metrajlı filmin çekimlerine Kazıklı Mahallesinde başlandı.

Ünlü oyuncu Yakup Yumru'nun rol aldığı bölümlerin çekimlerinin yapıldığı, Kazıklı mahallesinin sakinleri başta muhtar olmak üzere her türlü desteği sağlıyor. Konuyla ilgili Konuşan Yapımcı Hamit Şahin "Bizler filmin çekimi için her türlü ortamı oluşturduk ama bu konuda köylü arkadaşlarımızın ve muhtarımızın özverileri bizleri gerçekten çok mutlu etti. Onlara çok teşekkür ediyorum. Filmin çekimiyle ilgili olarak ta hiçbir kurumdan her hangi bir yardım almadık. Hiçbir kurum yada kuruluş sponsorumuz falan değildir. Konakladığımız otel, yemek yediğimiz lokanta, alışveriş yaptığımız marketler yani aklınıza gelebilecek her türlü masrafımızı kendimiz ödüyoruz. Çekimlerimizle ilgili olarak Didim Belediye Başkanımız Sayın Deniz Atabay'la Akbük'te bir sohbetimiz oldu. Sağ olsunlar bizi davet ettiler, ziyaretlerine gittik bize "Kültür Müdürlüğümüzle görüşelim size dönelim" demişlerdi ancak henüz dönen olmadı" dedi

Şahin ayrıca 13 Haziran Cuma günü Aydın'da yapılacak basın toplantısında filmin adının da açıklanacağını sözlerine ekledi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kılınç Recep Yener Nuri Yiğit Kerem Sarı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title