Haberler

Irak'ta kum fırtınası nedeniyle 500'den fazla kişi hastanelik oldu

Güncelleme:

Irak'ı dünden beri etkisi altına alan kum fırtınası hayatı felç etti. Fırtına nedeniyle ülkede nefes darlığı ve boğulma şikayetiyle 500'den fazla kişi hastaneye başvurdu.

Irak Sağlık Bakanlığı ülkeyi vuran kum fırtınası nedeniyle yüzlerce kişinin hastanelere başvurduğunu duyurdu. Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Seyf el-Bedir tarafından yapılan açıklamada, başkent Bağdat başta olmak üzere ülke genelinde toplam 515 kişinin nefes darlığı ve boğulma şikayetiyle hastaneler başvurduğunu vurgulandı.

EKİPLER SEFERBER EDİLDİ

Hastaneye kaldırılanlara gerekli müdahalenin yapıldığını kaydeden el-Bedir, olası yeni vakalara karşı alınan tedbirler kapsamında ambulansların ve sağlık ekiplerinin seferber edildiğini söyledi.

ÖLÜM VAKASI KAYDEDİLMEDİ

Hastanelere başvuranlarının çoğunun taburcu olduğunu belirten Irak Sağlık Bakanlığı Sözcüsü, herhangi bir ölüm vakasının kaydedilmediğini aktardı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fırtına Fırtına Irak Yerel Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Ercan akdeniz:

Deprem de bilim de bilim deyip Allah'ın çizdiği kadere yok sayanlar kum fırtınasına nasıl bir çözümleri olabilir ki? Tamam bilim olsun bilimsel çerçevede evlerimizi inşaa edelim ama Kader'i ret edemezsiniz.

0
2
yanıtYanıtla
Andre Kimo:

Terörü besleyen ırak iyi olmuş

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title