Haberler

İl Sağlık Müdürlüğünden Vali Çakacak'a 14 Mart Ziyareti

Kırşehir sağlık personeli, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Vali Özdemir Çakacak’ı ziyaret etti.

Kırşehir sağlık personeli, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Vali Özdemir Çakacak'ı ziyaret etti.

Halk Sağlığı Müdürü Dr. Bekir Demirbaş, Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Mehmet Öncel ve diğer sağlık kurumlarının yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette, sağlık hizmetlerine verdiği destekten dolayı Vali Özdemir Çakacak'a teşekkür eden İl Sağlık Müdürü Selçuk Büyüker, teşekkür plaketi takdim etti.

Ziyarette yaptığı konuşmada, başta hekimler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutlayan Vali Özdemir Çakacak, sağlık çalışanlarına karşı uygulanan şiddetin son bulmasını diledi.

Tıp biliminin hem dünyada hem de ülkemizde teknolojinin getirdiği imkanlarla son yıllarda büyük bir ilerleme kaydettiğini belirten Vali Özdemir Çakacak, "Eskiden yurt dışına olan sağlık turizmi artık tersine dönmüş durumda.

Ülkemizde son yıllarda tıp biliminin gelişmesi, fiziki imkanların çağın gereklerine uygun olarak yapılması ve insan odaklı hizmet dolayısıyla yurt dışından ülkemize sağlık turizmi akmaktadır. Bu ülkemizin sağlık hizmetlerinin kalitesini göstermektedir. Kırşehir'de ki son derece modern hastanemizde de, hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız insan odaklı hizmet vermenin çabası içerisindedirler.

Hükümetimizin, sağlıkta devrim niteliğinde aldığı kararlarla halkımıza en iyi sağlık hizmetlerini sunmasından dolayı memnunuz.

Tüm kamu çalışanlarında olduğu gibi sağlık çalışanlarında da vatandaşımıza hoşgörülü, sıcak, sevecen şekilde yaklaşmaları, güler yüzlü hizmet etmeleri gerekmektedir. Bunun yanında özellikle, sağlık çalışanlarının zaman zaman şiddete maruz kaldıklarını görüyoruz, bu durum bizleri çok üzmektedir. Bizler vatandaş olarak da sağlık çalışanlarına karşı aynı şekilde sağduyulu davranmalıyız" şeklinde konuştu.

Ziyaret sağlık alanında yapılan yatırımlar ve karşılıklı fikir alış verişinin ardından sona erdi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özdemir Çakacak Tıp Bayramı Kırşehir 14 Mart Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title