Haberler

İgm Üyeleri Köy Hayırlarına Katıldı

Balıkesir İl Genel Meclisi (İgm) Başkanı Mehmet Akif Okur, Beraberinde Ak Partili İgm Üyeleriyle Birlikte Köy Hayırlarına Katıldı.

Balıkesir İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Mehmet Akif Okur, beraberinde AK Partili İGM üyeleriyle birlikte köy hayırlarına katıldı.

Geçen hafta sonu gerçekleşen program çerçevesinde Cinge, Kiraz, Yeşiller köyü ile Kocaavşar beldesini ziyaret eden İGM başkanı Mehmet Akif Okur, "Köylülerimizle bir yudum lokmayı birlik ve beraberlik içerisinde paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Yıllardır yapılmayan hizmetleri meclis olarak yaptık. Köylerdeki vatandaşlarımızın haklarını hak sahibine yani kendilerine verdik. Hizmetleri, adaletli bir şekilde ilçe veya köy ayrımı gözetmeksizin en ücra köşeye, en uzak köye kadar ulaştırmaya çalıştık. Yolu , suyu ve kanalizasyonu olmayan köy bırakmamak için arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz çalıştık" dedi.

Sadece, su konusunda birkaç köyde sıkıntı yaşandığını belirten İGM başkanı, bunun sebebinin de küresel ısınma ve kuraklıktan kaynaklandığını, ancak, çözümü için gerekli ödeneklerin olduğunu fazla zaman kaybeden sorunların çözülerek, köylerdeki vatandaşları da şehirdeki yaşam standartlarına ulaştıracaklarını söyledi. İGM üyeleri, bu hafta sonu da merkeze bağlı Deliklitaş köyündeki Hıdrellez hayırlarına katıldılar. Burada da kısa bir konuşma yapan İGM Başkanı Mehmet Akif Okur, sıkıntı içinde olsalar da köyleri ziyaret ettiklerini, sıkıntılı günlerde olduğu gibi mutlu günlerinde de vatandaşların yanında bulunmaya gayret ettiklerini söyledi. Hayırların vesilesiyle köylülerin sorunlarını yerinde incelediklerini, böylece çözümleri de pratik hale getirdiklerini söyleyen Okur, AK Parti İGM Grup Başkan Vekili Şenol Durmuş ve AK Parti İGM Üyesi Halil Aköz ile birlikte Deliklitaş köyündeki Cem Evi'ni ziyaret etti. Köylüler, AK Partili İGM üyelerine ziyaretleri için teşekkür ettiler.

(YU) 12.05.2008 17:32 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title