Haberler

İçten'den Yağmur'a Onur Belgesi

Güncelleme:

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Prof.Dr. Yusuf Yağmur'a başarılı çalışmalarından dolayı "Onur Belgesi" verdi.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Klinik Şefi Prof.Dr. Yusuf Yağmur'a başarılı çalışmalarından dolayı Onur Belgesi verdi.
Diyarbakır'da gazeteciler, akademisyenler, STK'lar, doktorlar ve bir çok kişiye Onur belgesi veren AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten takdire şayan duruşu ve Diyarbakır'a yaptığı hizmetlerden dolayı Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Klinik Şefi Prof.Dr. Yusuf Yağmur'u da unutmadı. Yağmur'a eliyle başarı belgesini takdim eden AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, "Değerli hocam sizlerin halkımız için çok emeği oldu Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma hastanesini siz tek başınıza kurdunuz. Büyük başarılara imza attınız, sizi gözümüz arıyor ben sizden memnunum. Allah razı olsun sizden şehrimize güzel hizmetler yaptınız. Verdiğiniz emekler hiçbir zaman unutulmayacaktır. Size bu onur belgesini veriyorum. Bu belgeyi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu adına da bizzat ben taktim ediyorum" dedi. Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Klinik Şefi Prof.Dr. Yusuf Yağmur ise 'sayın vekilimizin duyarlılığı beni fazlasıyla memnun etti.Yıllar önce boş bir binayı devir aldım arkadaşlarımla beraber uzun çabalar sonucu boş bir bina olarak aldığımız bu yapıyı dünya standartlarında bir hastane haline getirdik şeklinde duygularını dile getirdi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Gazi Yaşargil Diyarbakır Cuma İçten Ak Parti Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

suvarlı:

hemşerimiz Yusuf YAĞMURLA gurur duyuyoruz başarıların devamını diliyoruz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title