Haberler

Milletvekili Aday Adayı Cengiz, DESK ve Din-Bir-Sen'i Ziyaret Etti

Güncelleme:

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Cengiz, DESK ve Din Bir-Sen ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Cengiz, Demokratik Sendikalar Konfederasyonu (DESK) ve Diyanet ve Vakıf Çalışanları Birliği Sendikası'nı (Din Bir-Sen) ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Cengiz ve beraberindekileri, Demokratik Sendikalar Konfederasyonu (DESK) Başkanı Ahmet Akbaş ve Din Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Yıldız ve Sendika üyeleri kapıda karşıladı.

Oldukça samimi geçen ziyaret sırasında bir konuşma yapan Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Cengiz, STK'ları önemsediklerini söyledi. Cengiz, "Diyarbakır'da STK'ları sosyal, siyasal, ekonomik anlamında şehrin ülkenin sıkıntılarını dile getirme ve iyi bir muhalefet yapabilme taraftarı olan bir partiyiz. Bugün Avrupa ülkelerinde STK'lar, yasama, yürütme, yargıdan sonra dördüncü güç olarak değerlendiriliyor. STK'ların güçlü olmasını ve sesinin iyi çıkmasını arzu eden, çaba gösteren bir partiyiz" dedi. Çözüm sürecinde STK'ların öneminin daha da arttığına değinen Cengiz, özellikle bölgedeki STK'ların çözüm sürecinin nihayete ermesine büyük katkı sunmaları gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

Din Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Yıldız ise sivil toplum kuruluşu olarak herkese eşit mesafede olduklarını söyledi. Yıldız, "STK'lar son dönemlerde daha ön plana çıkan yapılardır. Şu an itibari ile toplumun büyük bir kesimi mutlaka bir dernek veya STK üyesi. Bizlerde sizler gibi STK'ların her kesime eşit mesafede olmalıdır" dedi.


Yaklaşan seçimler ile ilgili olarak ta konuşan Yıldız, Hüseyin Cengiz'in Aday Adaylığı konusunda da hayırlara vesile olmasını diledi. Ziyaret hoş sohbet ortamında devam etti.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Hüseyin Cengiz Ahmet Akbaş Diyarbakır Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title