Haberler

Hentbol Erkekler 1.lig

Hentbol Erkekler 1. Lig A Klasman Grubu'nda mücadele eden Taşova YİBO takımı baş antrenörü Sercan Şenel, bu hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Trabzon Akçaabat Tütün Spor maçından da galip gelerek galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini söyledi.

Hentbol Erkekler 1. Lig A Klasman Grubu'nda mücadele eden Taşova YİBO takımı baş antrenörü Sercan Şenel, bu hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Trabzon Akçaabat Tütün Spor maçından da galip gelerek galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini söyledi.

Şenel, yaptığı açıklamada, geçen hafta kendi sahalarında oynadıkları sezonun ilk maçı İzmir Göztepe maçından galip gelerek 2013-2014 sezonuna iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade etti.

Göztepe maçının bazı bölümlerinde uyum sorunu yaşadıklarını ifade eden Şenel, "Bunun nedeni ise sezon öncesi hazırlık maçı oynama fırsatı bulamadık. Takımımız kaliteli ve tecrübeli oyunculardan kurulu ve ligde haftalar ilerledikçe saha içinde birbirini daha iyi tanıyan anlayan oyuncularımız olacak. Ligin ikinci haftasında yine kendi sahamızda Trabzon ekibi Akçaabat Tütün Spor ile karşılaşacağız amacımız hanemize bir galibiyet daha ekleyip galibiyet serimize devam etmektir. Bizim en büyük gücümüz olan taraftarlarımızı yine bize destek olmaya davet ediyorum" dedi. - Amasya

Kaynak: AA / Yerel

Sercan Şenel Akçaabat Trabzon Taşova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title