Haberler

Hendek'ten Kısa Kısa

Van'ın Bahçesaray İlçesi Belediye Başkanı Naci Orhan, Hendek Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Van'ın Bahçesaray ilçesi Belediye Başkanı Naci Orhan, Hendek Belediyesi'ni ziyaret etti.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı'nca gerçekleştirilen proje kapsamında Hendek Belediyesi ile kardeş belediye ilan edilen Bahçesaray Belediye Başkanı Orhan, ziyarette yaptığı konuşmada, ziyaretle kardeş belediyecilik yolunda ilk adımı attıklarını söyledi.

İki belediyenin de birbirinden alacağı ve öğreneceği şeyler bulunduğunu ifade eden Orhan, 'Hendek Belediyesi'nin çalışmalarını çok yakından takip ediyoruz. Belediye Başkanımızı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum' dedi.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ise kardeş şehirlerde yaşayan kişilerle kültürel ve sosyal iletişim için çeşitli organizasyonlar yapabileceklerini belirterek, ' Sadece sosyal alanda değil, eğitim, personel, araç, alt ve üst yapı, proje, sağlık, eğitim gibi konularda da birbirimize destek olabiliriz. İnşallah kısa sürede bizlerde Bahçesaray'ı ziyaret edeceğiz' diye konuştu.

- KARATECİLERE İŞ ADAMI DESTEĞİ-

Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcularına bir iş adamı eşofman takımı hediye etti.

İş adamı Erdal Atabey, gazetecilere yaptığı açıklamada, sporcuların başarılarından dolayı çok mutlu olduğunu ve ellerinden gelen desteği vereceklerini belirterek, 'Karate takımımızın Avrupa ve dünyada söz sahibi olmasından dolayı çok mutluyuz. Elimizden geldiğince takımımıza desteklerimiz devam edecek' dedi.

(ÇİL-KMK-YLZ) - SAKARYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title