Haberler

AK Parti'li Hamzaoğulları'ndan Öğretmenler Günü Mesajı

Güncelleme:

AK Parti'li Hamzaoğulları, "24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

Hamzaoğulları mesajında, bir milletin; milli, ahlaki ve kültürel yönden kalkınması ve medeniyet bakımından ilerlemesinin öğretmenlerin üstün çalışmaları ile mümkün olacağını kaydetti. Toplumların gelişmesinde ve ülkelerin kalkınmasında büyük bir öneme sahip olan öğretmenlerin, insanı en güzel şekilde eğiterek geleceğin dünyasını inşa etmek gibi çok önemli bir görev icra ettiklerini ifada eden Hamzaoğulları şunları söyledi:

"Hepimizin gönlünde müstesna bir yeri olan istikbalimizin mimarı öğretmenlerimiz, kültür ve medeniyetimizde anne ve babalarımız kadar değerli, onlar kadar aziz ve muteberdirler.
'Bana bir harf öğretenin kölesi olurum' sözü ile öğretmenlerimizin önemi en güzel şekilde ifade edilerek ilim adamları ve öğretmenler toplumun direği olarak kabul edilmiş, onlar olmadan toplumun ayakta kalamayacağını belirtilmiştir. Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz çocuklarımızın, aklın ve bilimin rehberliğinde değişen dünyaya ayak uydurabilecek şekilde bilgili, donanımlı, dinamik, açık fikirli, vatanını ve milletini seven, kutsal değerlerine saygılı bireyler olarak yetiştirmek hayati önem taşımaktadır. Bu sebeple ülkemizin ve milletimizin yarınları adına, gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız asıl güç öğretmenlerimizdir. Çünkü milletimizin geleceği onların ellerinde şekillenen çocuklarımıza bağlıdır. Tüm bunların bilincinde olan AK Parti iktidarımız, çocuklarımızın ve gençlerimizin kaliteli ve modern bir eğitim alması için bütçeden en fazla payı milli eğitime ayırmış, her alanda olduğu gibi eğitim alanında da birçok ilke imza atmış, birçok düzenlemeyi gerçekleştirmiş ve gerçekleştirmeye devam etmektedir. Zira eğitim alanında atılan her adım Ülkemizin aydınlık geleceği demektir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm saygıdeğer öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyorum"

Kaynak: Temsilci / Yerel

Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title