Haberler

Hamdibey Kayaspor'a Kahvaltılı Doping

Körfez Amatör 1. Küme’de; Ayvalık’ı temsil eden Hamdibey Kayaspor Futbol takımı kardeş takım olarak nitelendirdiği Yeni Mahallesi 2008 Spor ile Pazar günü yaptığı maç öncesinde maç kahvaltısıyla moral buldu.

Körfez Amatör 1. Küme'de; Ayvalık'ı temsil eden Hamdibey Kayaspor Futbol takımı kardeş takım olarak nitelendirdiği Yeni Mahallesi 2008 Spor ile Pazar günü yaptığı maç öncesinde maç kahvaltısıyla moral buldu.

İlçe merkezinde bulunan Odak Pastane ve Restaurant'ta Kulübün 2. Başkanı Ahmet Kalın, kulüp yöneticileri ve antrenör Hüseyin İlkin'in öncülüğünde gerçekleşen kahvaltıda mavi-beyazlı ekibin 20 sporcusunun birlik ve beraberlik içerisinde takım ruhuna kavuştuğu gözlendi.

Oldukça neşeli ve keyifli bir ortamda geçen kahvaltı ile ilgili muhabirimize açıklamalarda bulunan Antrenör Hüseyin İlkin, 'Kardeş takımımız Ayvalık Yeni Mahalle 2008 karşılaşması öncesinde maç kahvaltısı yaparak oyuncularımızla birlikteyiz. Bizim kulüp olarak tek amacımız; Hamdibey Mahallesi'ndeki gençlerimizi alkol ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutup, sportif etkinliklere teşvik etmektir. Bu konuda kulübümüzün yöneticileri kıt kanaat ekonomik koşullara rağmen oldukça özverili çalışmalarda bulunuyorlar. Bizler de yöneticilerimize destek veriyoruz" diye konuştu.

Antrenör İlkin, Hamdibey Kayaspor'un lig sonundaki hedefinin şampiyonluk olduğunu da sözlerine ekledi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin İlkin Hamdibey Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title