Haberler

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Antalya Sürücü Kursları Çalışanları Derneği üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Antalya Sürücü Kursları Çalışanları Derneği üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Milletvekili Mustafa Köse sürücü kurslarının yaşadığı sorunları dinledi. Sürücü kursları çalışanlarına siyasete nasıl girdiği ve siyasi hayatı boyunca yaşadıklarını anlatan Köse, siyasi hayatı boyunca hizmeti götürmede karşılaştığı en büyük sorunun bürokratik engeller olduğunu söyledi. Bu bürokratik engellerin temelinin parlamenter sistem olduğunu ifade eden Milletvekili Köse, "93 yılda 65 hükümet değişmiş. Bunun için de bürokrasi siyasetçiyi yolcu, kendilerini hancı gibi görüyor. İşte bu yüzden 16 Nisan'da bir sistem değişikliğine gidiyoruz. Cumhurbaşkanlığı sistemi bürokrasinin daha hızlı ve etkin işleyişini sağlayacak. Bürokratik engellerle ilgili örnekler veren Köse, "Kömürcüler ve Atatürk Mahallelerinde vatandaşa ait arazileri 2B kapsamına alınıp satışını gerçekleştirmek için 4 yıl mücadele ettik. Önümüze sürekli bürokratik engeller sunuldu. Aslında hiçbir problem olmayan ve çok kolay çözülebilecek bu iki Mahallenin sorunu için bile 4 yıl uğraştık" diye konuştu.

Sürücü Kursları Çalışanları Derneği Başkanı Hakan Akan da, daha önce kalem kağıtla yapılan sınavlar elektronik sınav sistemi sayesinde artık elektronik ortamda yapıldığını söyledi. Akan, bu sayede sınav sonuçları çok daha hızlı verilebildiğini ve çağımıza uygun bir sınav gerçekleştirildiğini söyledi. Elektronik sınav sisteminin Antalya'ya kazandırılması a katkılarından dolayı AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ye teşekkür ederek plaket takdim etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AK Parti Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title