Haberler

Halfeti'de Kömür Yardımı Yapıldı

Halfeti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, yardıma muhtaç ailelere kömür dağıttı.

Halfeti Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Başkanlığı, Halfeti merkez ve köylerde yaşayan vatandaşlar arasından yardıma muhtaç aileleri tespit ederek bin 500 aileye ulaştı. Havaların soğuması ve kışın aniden bastırmasından ötürü yardıma muhtaç durumda olan ailelerin yakacak problemi yaşadığını, evlerine kömür alacak durumda olmadıklarını belirten Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik bu problemi bir nebze de olsa çözdüklerini ifade etti.

Kömür yardımının yanı sıra SYDV başkanlığı aracılığı ile yardıma muhtaç durumda bulunan ailelere gıda ve nakdi para yardımları konusunda da yardımcı olunduğunu söyleyen Kaymakam Keklik bu konuda sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı başkanlığının çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini ifade etti. Vakfın tespit ettiği durumlar göz önüne alınarak da haftalık olarak düzenli bir şekilde toplantı yapıldığını söyleyen Kaymakam Keklik bu şekilde yardıma muhtaç durumda bulunan ailelere ulaşabilme noktasında daha emin adımlar ile ilerlendiğini belirtti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Mehmet Keklik Halfeti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title