Haberler

Halaçoğlu: "Başbakan'ın Dinlenme Zamanı Geldi"

Yusuf Halaçoğlu, Başbakan Erdoğan'ın Bingöl'de yaptığı mitingde Bingöl'de olduğunu unutarak Diyarbakır'dan ses istemesini eleştirerek, "Başbakan'ın dinlenme zamanı geldi" dedi.

MHP Milletvekili adayı Yusuf Halaçoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Bingöl'de yaptığı mitingde Bingöl'de olduğunu unutarak Diyarbakır'dan ses istemesini eleştirerek, "Başbakan'ın dinlenme zamanı geldi" dedi.

Halaçoğlu yaptığı açıklamada, özellikle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yaptığı Diyarbakır mitinginin sadece Başbakan'ı değil tüm Türkiye'yi şaşırttığını kaydetti.

Halaçoğlu, MHP'nin Diyarbakır mitinginin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti:

"Zira, Fırat'ın ötesine geçemeyen diye sürekli muhalefeti tahrik eden, özellikle de Devlet beyi tahrik eden Sayın Başbakan aslında Diyarbakır'da hem de kendisinin Güneydoğu'nun merkezi dediği bir bölgede yapılan mitingde son derece olumlu, yapıcı ve birleştirici bir konuşma sonrasında Diyarbakır'daki vatandaşlarımızın da Devlet beye destek verdiğini görünce, özellikle baro başkanının, Meclis'in MHP olmadan olamayacağını söylemesi sanırım kendisini etkiledi. Sayın Başbakan'ın artık biraz uyuması gerekiyor, dinlenmesi gerekiyor. Çünkü farklı şeyler söylemeye başladı. Başbakan'ın dinlenme zamanı geldi"

MHP'nin diğer milletvekili adayları Nihat Canpolat ile Hüseyin Tekin de Esenyurt ve Eskişehir Bağları'nda vatandaşların dertlerini dinledi.

Nihat Canpolat, Hüseyin Tekin ve Levent Livdumlu daha sonra, Belsin'de çarşı ve pazar esnafı ile bir araya geldi. Milletvekilİ adayları, Belsin Parkı'nda düzenlenen eğlenceye de katıldı. Burada vatandaşların oynadığı oyunlara ve çektiği halaylara eşlik eden adaylar, neşeli bir gün geçirdi.

Bu arada, MHP Melikgazi İlçe Teşkilatı tarafından hazırlanan "Püskevitler" vatandaşlara dağıtıldı.

Öte yandan, MHP Kocasinan İlçe Teşkilatı'nın, 12 Haziran'da sandık görevlisi olacak partililer için çiğ köfte ziyafeti düzenlendi.

Etkinliğe MHP İl Başkanı Mete Eke, Kocasinan İlçe Başkanı Serkan Tok, il ve ilçe yönetimlerinin yanı sıra adaylar Yusuf Halaçoğlu, Ünal Polat, Levent Livdumlu ve Faruk Çolak da katıldı.

- KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title