Haberler

Hakkari Valisi Ali Çelik, kolluk kuvvetlerinin bayramını kutladı

Güncelleme:

Hakkari Valisi Ali Çelik, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu ve İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz ile birlikte Hakkari Depin Polis Kontrol Noktası ile Yeniköprü Jandarma Kontrol Noktasını ziyaret etti. Burada güvenlik güçlerinin bayramını kutlayan Çelik, 'Gece gündüz demeden aziz milletimizin huzuru için, özveri ve fedakarlık ile çalışan tüm kolluk kuvvetlerinin Ramazan Bayramlarını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum' dedi.

Hakkari Valisi Ali Çelik, kolluk kuvvetlerinin bayramını kutladı.

Vali Ali Çelik, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu ve İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz ile birlikte Hakkari Depin Polis Kontrol Noktası ile Yeniköprü Jandarma Kontrol Noktasını ziyaret etti. Burada güvenlik güçlerinin bayramını kutlayan Çelik, "Gece gündüz demeden aziz milletimizin huzuru için, özveri ve fedakarlık ile çalışan tüm kolluk kuvvetlerinin Ramazan Bayramlarını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İdris Yılmaz Tuğgeneral Ali Çelik Jandarma Hakkari Güvenlik Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title