Haberler

Güvenlik Şubesi'ni Onaran Kurum ve Şahıslara Plaket

Bursa Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi'nin Onarımında Emeği Geçen Kurum ve Şahıslara Emniyet Müdürü Tahsin Demir Tarafından Plaket Verildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi'nin onarımında emeği geçen kurum ve şahıslara Emniyet Müdürü Tahsin Demir tarafından plaket verildi.

Acemler Emniyet Müdürlüğü binasında düzenlenen törende Güvenlik Şube Müdürlügü hizmet binasının daha iyi konfor ve çalışma şartlarına kavuşturulması için yapılan çalışmalara destek veren çok sayıda kurum ve kişiye plaket verildi. Bursa Emniyet Müdürü Tahsin Demir törende yaptığı konuşmada, emniyet teşkilatına katkı sağlayan herkese teşekkür ederek, "Bu binamızda polislerimiz daha huzurlu bir şekilde görev yaparak, Bursa halkına daha iyi hizmetler verecekler" dedi.

Törende ayrıca Güvenlik Şube Müdürlüğü'nde çalışan ve Bakım Onarım Şube Müdürlüğü'ne tayin olan 4. Sınıf Emniyet Müdürü Oktay Yıldızer, Muhabere Elektronik Şube Müdürü olan Fatih Mehmet Leblebi ve emekliye ayrılan memurlar Mustafa Bacak, Sinan Caba ve Yaşar Koşum'a da Tahsin Demir tarafından plaket verildi.

(UU-RFK-MŞ) 03.06.2008 18:16 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title