Haberler

Günsiaf ve Hürsiad’tan Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember'e Ziyaret

Günsiaf Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Erbalcı ve Hürsiad Yönetim Kurlu Başkanı Mehmet Taşdemir ve Yönetim Kurulundan Oluşan Bir Heyet, Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember’i Makamında Ziyaret Etti.

GÜNSİAF Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Erbalcı ve HÜRSİAD Yönetim Kurlu Başkanı Mehmet Taşdemir ve yönetim kurulundan oluşan bir heyet, Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Gaziantep’in ülke ekonomisindeki yerine vurgu yapan HÜRSİAD Başkanı Taşdemir, Gaziantep’teki işadamlarının girişimci ruha sahip olduğunu belirterek, “İlimiz özellikle bölgemizin sanayi ve ticaret merkezi durumundadır. Gaziantep sanayisini oluşturan işletmelerin KOBİ'ler ve aile şirketlerinin kökleri 50 yıl öncesine dayanıyor. Bunun için geçmişi çok eskilere dayanan şirketler Gaziantep ve özellikle ülke ekonomisine önemli katkılar sağlıyor” dedi.

280 üyesiyle kent ekonomisine daha neler kazandırabilirizin derdinde olduklarını kaydeden HÜRSİAD Başkanı Taşdemir, Gaziantep'in girişimci ruhu ile bu başarıyı yakaladığını ve gelecek yıllarda Gaziantep'in bugünkü verilerini ikiye katlayacağını iddia etti.

Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember de henüz yeni başladığı görevinde bütün kurumlarının uyum içinde çalıştığını, Gaziantep'te göreve başlamaktan büyük bir onur duyduğunu söyledi. Bir şehrin kalkınmasında o şehirde doğup büyüyenlerin önemli bir etken olduğunu ifade eden Çember, "Bir topluma en iyi en sağlıklı hizmeti verebilmek için sivil toplum kuruluşlarının önemi çok büyük. Bizde kurum olarak sivil toplum kuruluşları ile sürekli temas halindeyiz. Bu etkileşim Gaziantep'in kalkınması için önemli bir etkendir” açıklamasını yaptı.

(OÇ-OÇ-E) 15.04.2008 10:44 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title