Haberler

Öğrencilerden alkışlanacak hareket! Görme engelli öğretmenlerine basketbol oynamayı öğrettiler

Güncelleme:

Kocaeli'nin Derince ilçesindeki Melikşah Anadolu Lisesi öğrencileri, görme engeli bulunan Edebiyat öğretmenlerine basketbol oynamayı öğretti. Gençlerin bu davranışı, tüm Türkiye'den alkış topladı.

Derince ilçesinde bulunan Melikşah Anadolu Lisesi'nde Edebiyat öğretmeni olarak görev yapan görme engelli Dilek Karaca, okul bahçesinde çocuklar ile basketbol oynadı. Öğrencileri ise, görme engelli öğretmenlerine ne yapması gerektiği tek tek anlattı.

İKİ ATIŞI DA BAŞARILI OLDU

Öğrencilerinin söylediklerini yapan öğretmen Dilek Karaca, iki atışında da topu potadan geçirmeyi başardı. Öğrencileri ise öğretmenlerini alkışladı. Hem öğrencilerin, hem de görme engeline rağmen umuduyla parmak ısırtan öğretmenin mutluluğu çekilen videoya yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

basketbol Kocaeli Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

murat ılgaz:

bir tarafta öğretmenleriyle dalga geçen onu küçük düşürecek davranışta bulunan büyük ihtimal madde kullanan kafa uçuk tipler bir tarafta yaşı küçük yüreği büyük böyle pırlantalar .. helal olsun kardeşlerime hep böyle iyi olun

27
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title