Haberler

Görele Devlet Hastanesi'ne 5 Uzman Doktor Atandı

Giresun'un Görele Devlet Hastanesi'ne atanan 5 yeni uzman doktor görevine başladı.

Giresun'un Görele Devlet Hastanesi'ne atanan 5 yeni uzman doktor görevine başladı.

Yeni atanan doktorlarla Dahiliye Uzmanı Dr. Güner Karaveli Gürsoy, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Jinekolog Op. Dr. Neslihan Bezirganoğlu, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, Opr. Dr. Ali Ata, Biyokimya Uzmanı Uz. Dr. Naciye Kılıçarslan ve Uzman Psikolog Selinay Çağlar ile birlikte Görele Devlet Hastanesi'nde uzman doktor sayısının 15'e çıktığını söyleyen Hastane Başhekimi Genel Cerrah Opr. Dr. A. İbrahim Ulusoy, "100 yataklı hastanemizde 300 personel 15 uzman doktor ile günde bin 100 ile 2 bin, aylık ise yaklaşık 33 bin hastaya poliklinik hizmeti vermekteyiz. Hastanemiz yılın her ayı yaklaşık yüzde 90-95 arası doluluk oranı bulunmakta. Görele Devlet Hastanesi'nin bölge hastanesi olması yönünde Sağlık Bakanlığı'nın onay vermesi sonucu hastane hizmetlerimiz her gün daha iyiye gidiyor" dedi.

Önümüzdeki günlerde Görele Devlet Hastanesi'ne Kardiyoloji, Psikiyatri, Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanları'nın atanacağı bildirildi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Ata Giresun Görele Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title