Haberler

Golda ve Melda'ya Helal Gıda Sertifikası

Kombassan Holding şirketlerinden KOMGIDA A.Ş., Golda ve Melda markalarıyla ürettiği ürünler için "Helal Gıda Sertifikası" almaya hak kazandı.

Kombassan Holding şirketlerinden KOMGIDA A.Ş., Golda ve Melda markalarıyla ürettiği ürünler için "Helal Gıda Sertifikası" almaya hak kazandı.

Genel merkezi Konya'da bulunan Kombassan Holding şirketlerinden KOMGIDA A.Ş. Golda ve Melda markalarıyla ürettiği ürünler için "Helal Gıda Sertifikası" almaya hak kazandı. Aralık Ayı içerisinde Uluslararası Helal Konseyi tarafından akredite edilmiş GİMDES – Helal Gıda ve Helal Sertifikalama, Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Denetleme ve Sertifikalandırma Araştırmaları Derneğince denetlenen KOMGIDA A.Ş., makarna, un, irmik ve bakliyat fabrikaları için "Helal Gıda Sertifikası" aldı.

KOMGIDA A.Ş. Genel Müdürü Hasan Hüseyin Demiröz yaptığı açıklamada, ulusal ve Müslüman yoğunluğunun bulunduğu uluslararası pazarlarda her geçen gün daha da fazla aranan ve tercih edilmeye başlayan "Helal Gıda Sertifikası" almalarının önemini vurguladı. Genel müdür Demiröz, sertifikayla birlikte tüketici güveninin artması, uluslararası pazarlara giriş kolaylığı, perakende dağıtımı ile güçlü bağlar kurma, şeffaflık, üretim verimliliğinin arttırılması, önemli gıda risklerinin minimize edilmesi, iç süreçlerin etkili kontrolü ve hata yapma riskinin minimize edilmesi, gıda güvenliğine proaktif bir yaklaşım getirilmesi gibi artılar elde edeceklerini ifade etti.

Genel müdür Demiröz, uluslararası kabul görmüş BRC ve IFS Gıda Güvenliği standartlarında üretim yaptıklarını belgelemek için çalışmalara başladıklarını ve kısa süre içerisinde bu çalışmaların neticelerini de alacaklarını sözlerine ekledi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kombassan Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title