Haberler

Gölbaşı İlçesinde Helal Gıda Paneli Düzenlendi

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçe Müftülüğü ve Altın Başak Eğitim ve Kültür Derneği tarafından helal gıda paneli düzenlendi.

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçe Müftülüğü ve Altın Başak Eğitim ve Kültür Derneği tarafından helal gıda paneli düzenlendi.

Düzenlenen panele Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Denetleme ve Sertifikalanma Araştırmaları Derneği Baş Denetçisi Ahmet Tunç Cengiz, Şanlıurfa Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Ahmet Gündüz, Hayrat Vakfı İlçe Temsilcisi Abdullah Çaktı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Uçar ve vatandaşlar katıldı. Panelde konuşmacı olarak katılan Şanlıurfa Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Ahmet Gündüz ve Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Denetleme ve Sertifikalanma Araştırmaları Derneği Baş Denetçisi Ahmet Tunç Cengiz, son günlerin tartışılan konulardan biri olan "Helal Gıdalar ve Helal Katkı Maddeleri" konusu hakkında bilgiler verdi.

Panelde konuşmacılar son yıllarda insanların hem temiz, hem helal gıda tüketimini daha çok önemsemeye başladıklarını ve yerli yabancı firmaların helal sertifika veren kuruluşlara ilgisinin arttığını dile getirdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Gündüz Ahmet Tunç Şanlıurfa Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title