Haberler

"Gölbaşı Ailesi" İftar Sofrasında

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, mahalle muhtarlarını ve sivil toplum kuruluşlarının başkanlarını iftarda buluşturdu.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, mahalle muhtarlarını ve sivil toplum kuruluşlarının başkanlarını iftarda buluşturdu.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın yoğun iftar trafiği devam ediyor. Başkan Odabaşı, dün akşam da Gölbaşı'ndaki mahalle muhtarlarına ve sivil toplum kuruluşlarının başkanlarına iftar verdi. İftar yemeğine muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra Gölbaşı MHP ilçe Başkanı Mahmut Aksoy, Belediye Meclis üyeleri, Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkanı Ersin Pehlivan ve Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Melih Molla da katıldı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, iftarda yaptığı kısa konuşmasında, bu tür iftar sofralarının kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Başkan Odabaşı, "Hepimiz birer Gölbaşı ailesiyiz. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği bu mübarek ayda sizler ile bir araya gelmek beni mutlu ediyor" dedi.

Başkan Odabaşı, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları başkanları ile davetliler hep beraber oruçlarını açtıktan sonra çay içerek sohbet ettiler. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gölbaşı Belediyespor Ersin Pehlivan Yakup Odabaşı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title