Haberler

Genel Seçimlere Doğru

MHP Bilecik İl Başkanığı tarafından Gölpazarı'nda miting düzenledi.

MHP Bilecik İl Başkanığı tarafından Gölpazarı'nda miting düzenledi.

Gölpazarı şehir merkezinde düzenlenen mitingte Bilecik Milletvekili adayları Bahattin Şeker ve Hüseyin Şensoy, vatandaşlara hitap etti.

MHP Bilecik Milletvekili adayı Bahattin Şeker, burada yaptığı konuşmada, kendisinin geçmişte halkın verdiği oylarla milletvekili, bakan, genel başkan yardımcısı olduğunu ve memleketine hizmet etmeye çalıştığını belirtti.

Türkiye'de memurun, işçinin, köylünün, çiftçinin zorda olduğunu savunan Şeker, şunları söyledi:

"Sandık başına gideceksiniz, hak, hukuk, adalet, ve çocuklarınızın geleceğiyle ilgili oylarınızı vereceksiniz. Sizlerden oy istemeye geldim verirseniz de Allah razı olsun, vermesiniz de Allah razı olsun. 7 Haziran seçimlerinde Gölpazarı'nda ve köylerinden destek bekliyorum. İnşallah hükümete geleceğiz. Yapacağımız yatırımları da beraber tamamlayacağız. Allah razı olsun yollarımız ufak ufak yaptılar, bizim zamanımızdan kalan sulama ve göletlerimizi de devam ettiriyorlar, Allah razı olsun. Bu memlekete kim bir çivi çakıyorsa Allah razı olsun. Buraya iki fabrika kurulsa göç durumu biterdi. İnşallah bu iş bizlere nasip olur. Bizler Allah'ın yolunda hizmet için yola çıktık, bu vatan ve millet için çalışıyoruz."

Mitingin ardından Belediye Düğün Salonu'nda merkez ve köy muhtarları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Şensoy Bahattin Şeker Gölpazarı Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title