Haberler

Genç Tagid Üyeleri Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) bünyesinde oluşturulan Genç TAGİD üyeleriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) bünyesinde oluşturulan Genç TAGİD üyeleriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi. TAGİD dernek binasında gerçekleştirilen kahvaltılı tanışma toplantısına TAGİD Komite Koordinatörü Deniz Yıldız, TAGİD İş Hayatı Dergisi Editörü Doğukan Koçdoğan ile Genç TAGİD üyeleri Rasim Kılıç, Emre Çağlar Özel, Ahmet Kınık, Fatih İşbilir, Cem İşbilen, Mehmet Sağlam, Ertürk Karakaş katıldılar.

Toplantı genel manada sohbet havasında geçerken, Genç TAGİD üyeleri ilerleyen süreçte komite çatısı altında neler yapılabileceğine ilişkin olarak fikir paylaşımında bulundular.

TAGİD Komite Koordinatörü Deniz Yıldız; Genç TAGİD'in yeni bir komite olduğunu ve ilerleyen süreçte gerçekleştireceği farklı etkinliklerle komite üyeleri arasında ki bağları sağlamlaştıracağını, özellikle MARİFED'in bu hususta ciddi bir takım çalışmalar yürüttüğünü ve Genç TAGİD'in de MARİFED'e paralel çalışmalar yürüteceğini dile getirdi. Yıldız; Komite üyeleri arasında ki bağların kuvvetlenmesi amacıyla üyelerinin fikirlerinin kendileri için önem arz ettiğini ve faaliyetler kapsamında Almanya'ya otomobil fuarlarına ve İspanya'ya El Clasico derbisini izlemeye gidebileceklerini iletti. Komite üyeleri toplantı süresince Genç TAGİD'in faaliyetlerine ilişkin olarak karşılıklı görüş bildirdiler. Üyeler TAGİD çatısı altında güzel işlere imza atabileceklerini belirttiler ve önümüzde ki hafta itibariyle sırasıyla komitede yer alan üyelerin işyerlerine ziyaret gerçekleştirilmesi kararını aldılar. Genç TAGİD üyeleri kahvaltılı toplantı sonrasında hatıra fotoğrafı çekildiler.

(SŞ - )

01.01.2013 17: 22: 24

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği Deniz Yıldız Çağlar Özel Kınık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title