Haberler

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Vergi Şampiyonlarına Plaket

Kütahya'nın Gediz İlçesinde, 2007 Yılında En Çok Gelir ve Kurumlar Vergisi Ödeyen Sanayicilere Plaket Verildi.

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, 2007 yılında en çok gelir ve kurumlar vergisi ödeyen sanayicilere plaket verildi.

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Konferans Salonu'nda düzenlenen plaket törenine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkanı Nafi Güral, AK Parti Kütahya Milletvekili Hüseyin Tuğcu, Vali Yardımcısı Ömer Eru, İl Deftardarı Necdet Kavi, Gediz Kaymakamı Ali Nazım Balcıoğlu, Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dönmez, üyeler ve sanayiciler katıldı.

GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dönmez'in açış konuşmasıyla başlayan törende sırasıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkanı Nafi Güral, Kütahya Deftardarı Necdet Kavi, Kütahya Milletvekili Hüseyin Tuğcu ve Kütahya Vali Yardımcısı Ömer Eru verginin her yönden öneminden bahsedilen birer konuşma yaptılar.

Gediz'de gerçek usul gelir vergisi ile kurumlar vergisi sıralamasında dereceye giren Öztürk Mühendislik İnşaat Şirketi Başkanı Necati Öztürk, Gediz Ambalaj Sanayi AŞ., Aba Ticaret Muammer Aba ve Metsan Metal Sanayi AŞ. Yöneticilerine Kütahya Vali Yardımcısı Ömer Eru tarafından teşekkür plaketi verildi.

Yılmaz Kerestecilik Mehmet Yılmaz, Ge-pa Gediz Pazarlama Ltd Şti. ve Başaranlar Petrol Ürünleri Ltd. Şirketi yöneticilerine Kütahya Milletvekili Hüseyin Tuğcu verirken, Fantaoğulları Et Gıda Market sahibi Mükerrem Ali Eruçar, Egemar Mermer San Ltd Şti, Şaphane İlçesinden Helvacıoğlu Ticaretin sahibi Mehmet Karadoğan ve Dostel Alüminyum Sülfat Sanayi A.Ş.'nin ödüllerini Kütahya Deftardarı Necdet Kavi takdim etti.

Gediz'de en çok ihracat yapan Gediz Ambalaj San. AŞ. ve Metsan Metal San. Ödüllerini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkanı Nafi Güral, Ge- Pa Gediz Pazarlama Ltd Şti ve Egemar Mermer San Ltd Şti ödüllerini Gediz Kaymakamı A.Nazım Balcıoğlu, Kocadağlar Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ.'nin ödülünü Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu ve Şaphane ilçesinden en çok ihracat yapan Dostel Alüminyum Sülfat Sanayi AŞ.'nin ödülünü ise Şaphane Belediye Başkanı Ramazan Yeşildeniz verdi.

(MA-EFE) 04.03.2008 13:25 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title