Haberler

Gediz'de Deprem Paneli Düzenlenecek

Gediz Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında Deprem Paneli düzenleneceği bildirildi.22 Mayıs 2012 Salı günü saat 21.00'da Gediz Belediye Kültür Merkezi'nde vatandaşları bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla düzenlenecek olan Deprem Paneli...

Gediz Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında Deprem Paneli düzenleneceği bildirildi.

22 Mayıs 2012 Salı günü saat 21: 00'da Gediz Belediye Kültür Merkezi'nde vatandaşları bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla düzenlenecek olan Deprem Paneli İstanbul Valiliği Eğitim Koordinatörü Özden Işık, Doğa Hareketleri Araştırma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Agalday, İstanbul Üniversitesi'nden Doç Dr. Oğuz Gündoğdu ve Kocaeli Üniversitesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Uğur Kaynak gibi uzmanlar tarafında gerçekleştirilecek.

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz'in deprem kuşağında olması ve geçtiğimiz yıl yaşanan Simav depremi sonrasında ilçe halkını bilgilendirmek amacıyla konusunda uzman kişilerin katılacağı bir panel düzenlediklerini söyledi.

Belediye Başkanı Saraoğlu, "Panelde, Afetlerde Tehlikeler ve Önlemleri, Gediz ve Çevresi deprem tehlikesi, Deprem tahminleri ve Türkiye'nin depremselliği ve Gediz konuları görüşülecek. Tüm Gediz halkını bilimsel gerçeklerin anlatılacağı panele davet ediyorum" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Doğa Hareketleri Araştırma Derneği İstanbul Üniversitesi Fuat Agalday Gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title