Haberler

Gaziden Neü Rektörüne Anlamlı Hediye

Yaklaşan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı öncesinde, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi (AKEF) Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencileri Topluma Hizmet Dersi kapsamında Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kamile Özer Aytekin'in rehberliğinde Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Proje ekibinden Çağrı Erat ve Bahtiyar Gökçeren tarafından organize edilen geziye Anıtkabir ziyareti ile başlandı. Atatürk'ün kabri başında dualar edildi. Rehber eşliğinde Atatürk Müzesi'nde; Atatürk'ün eşyalarının sergilendiği, Kurtuluş Savaşı ile Çanakkale Zaferi'nin resim ve objelerle canlandırıldığı bölümleri gezildi. Ardından Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon Merkezine gidildi. Yüzbaşı Ergin Yörük ve Kıdemli Başçavuş Ali İhsan Özden eşliğinde öğrencilerle merkezin tanıtım filmi izlenerek TSK Rehabilitasyon Merkezi hakkında bilgi verildi. Merkezdeki müzede gezilerek gaziler ziyaret edildi. Öğrenciler tarafından gazilerle sohbet edilip onlara hediyeler taktim edildi. Gazi Komando Savaş Yücel tarafından Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker'e ve Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kamile Özer Aytekin'e kendisinin yazmış olduğu "Kan Çiçekleri" adlı kitap hediye edildi.

Duygulu anlar yaşayan öğrenciler, gezinin kendileri açısından çok faydalı olduğunu, derslerin bu şekilde daha anlamlı bir hale geldiğini ifade ettiler.

Öğrenciler ayrıca dönüş güzergahı üzerinde bulunan Ankara Mogan Gölünü de ziyaret etme imkanı buldu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Keleşoğlu 19 Mayıs Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Mart 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 30 Mart İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Mart Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Mart 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mart seçim günü düğün yasak mı, kına, nişan yasak mı? 31 Mart seçim günü AVM'ler kafeler, açık mı? 30 Mart Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Mart İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Mart Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Mart 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Mart Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 72. bölüm fragmanı izle! Survivor yeni bölüm fragman linki! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 29-30 Mart benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title