Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin Etkinlikleri Niziple Buluştu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl gerçekleştirilen ‘Ramazan Etkinlikleri’ bu kez ilçelerdeki vatandaşlarla buluştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl gerçekleştirilen 'Ramazan Etkinlikleri' bu kez ilçelerdeki vatandaşlarla buluştu.

İki gün üst üste Nizipli vatandaşlara Ramazan ayının atmosferini yaşatan Büyükşehir Belediyesi, etkinlik çerçevesinde Kuran'ı Kerim Tilaveti, Grup Dergah ve Türk Tasavvuf Müziği Konseri verdi. İlk gün Nizip ilçe stadyumunda vatandaşların büyük ilgi gösterdiği etkinlikte, Kuran hafızı Selman Okumuş'un Kuran Tilaveti ile büyük haz aldılar. İkinci gün Grup Dergah ve Türk Tasavvuf Müziği Konseri ile Ramazan ayının atmosferini yaşayan Nizip halkı, yapılan etkinlikten memnun olduklarını dile getirdiler. Osmanlı Parkı'nda ise Hacivat-Karagöz ile orta oyunu gösterileri düzenlendi. Çocukların çocukluklarını yaşadığı, büyüklerin ise geçmişini hatırladığı gösterilerde keyifli bir Ramazan etkinliği yapıldı.

Program sonrası Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Latif Karadağ, Nizip ayağındaki katkılarından dolayı Nizip Belediye Başkan Vekili Hüseyin Özkaya'ya teşekkür etti. Karadağ, Selman Okumuş'a ve Grup Dergah'a da günün anlam ve önemine dair birer çiçek takdim etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selman Okumuş Nizip Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title