Haberler

Fosforlu Cevriye Müzikali Şubat'ta Manisa'da

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şubat ayında Manisalı tiyatro severleri unutulmaz hikayesi ve seyirciyi büyüleyen oyunculukları ile büyük beğeni kazanan ‘Fosforlu’ müzikali ile buluşturacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şubat ayında Manisalı tiyatro severleri unutulmaz hikayesi ve seyirciyi büyüleyen oyunculukları ile büyük beğeni kazanan 'Fosforlu' müzikali ile buluşturacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şubat ayında Manisalı tiyatro severleri unutulmayan hikayesi ile büyüleyici bir atmosfer sunan 'Fosforlu' müzikali ile buluşturacak. Suat Derviş'in 'Fosforlu Cevriye' romanından Tuncer Cücenoğlu tarafından uyarlanan oyun, eski İstanbul'un Galata semtinde yaşanan buruk bir aşk hikayesini anlatıyor. Ünlü tiyatrocu Ayça Varlıer, 'Fosforlu Cevriye' karakterine hayat verirken, oyunda, Pınar Yıldırım, Mert Carim, Ece Duran, Cem Güler gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Yönetmenliğini Serkan Üstüner'in yaptığı oyun, 9 Şubat Perşembe günü Kültür Merkezi Lale Salonu'nda sahne alacak. Oyun, Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şubesi yararına sahnelenecek. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title