Haberler

Fatih Koleji Öğrencilerine Diş Taraması

Güncelleme:

Çorlu'da faaliyet gösteren Buse Çolpan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, yine Çorlu'da öğrencilere yönelik olarak diş taraması gerçekleştirdi.

Çorlu'da faaliyet gösteren Buse Çolpan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, yine Çolrlu'da faaliyet gösteren Özel Fatih Koleji 1.sınıf öğrencilerine yönelik olarak diş taraması gerçekleştirdi.

Öğrencilerin, diş sağlığının önemini kavrayabilmeleri ve diş takibinin gerekliliğini fark edebilmeleri için TAGİD üyesi olan, Buse Çolpan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni ziyarete gittiler. Ziyarete TAGİD Genel Sekreteri Nihat Biçer, TAGİD Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Doğukan Koçdoğan ve sınıf öğretmenlerinin katılımıyla merkezi gezen öğrencilere doktorlar tarafından diş taraması yapılarak acil tedavi edilmesi gereken öğrencilerin aileleri bilgilendirildi. Doktor kontrolünden geçen miniklerin oldukça heyecanlı oldukları gözlendi. Tarama sonunda çocuklara dişlerini günde en az iki kere düzenli fırçalamaları tavsiye edilirken, diş macunu ve diş sağlığı ile ilgili broşürler hediye edildi.

(SŞ - )

13.11.2012 12: 26: 01

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title