Haberler

Evrensel Hafızlar Derneği Kutlu Doğum Haftasını Kutladı

Evrensel Hafızlar Derneği Kutlu Doğum Haftası Kutlama Programı düzenledi.

Evrensel Hafızlar Derneği Kutlu Doğum Haftası Kutlama Programı düzenledi.

Programda Sivas Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Arslan konferans verdi. Niğde Nar Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa Evrensel Hafızlar Derneği Başkanı Yusuf Çetinkaya, Niğde Müftülüğü Din Hizmetleri Şube Müdürü Cahit Nazlı, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Arslan ve vatandaşlar katıldı. Programda konuşma yapan Dernek Başkanı Yusuf Çetinkaya " Derneğimizin sahası Kuran merkezidir. Kuran temelidir. Derneğimizin ilgi alanı kadim medeniyetimizin bize miras bırakmış olduğu hafızlık müessesinin devamı, devamı hususunda yaşanılan veya yaşanılması muhtemel olan sorunları yenmek, alakadar olmaktır. Yeni yetişen nesil, yeni yetişen hafızlarımız bay ve bayan olsun" dedi.

Sivas Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Arslan ise yaptığı konuşmasında şunları söyledi: "İlahi Allahın kelamının üzerine nasıl söylenir. Elbette ki bir anda böyle ama yüce Mevla bu kelamı üzerinde bir şeyler söyleyelim diye gönderdi. Belki her bir şeyin dokunulmazlığı var ama elhamdülillah Kuranımızın dokunulmazlığı yok. Merhum Mehmet Akif Ersoy'un da dediği gibi ya çar bakarız Nazmı Celil'in yaprağına ya da öfler geçeriz ya da bir ölünün toprağına, İnmemiştir, hele kuran bunu hakkıyla bilin, neyime sağlıkta okumak nede fal bakmak için. Böyle bir kitapla bizleri müşerreflendiren yüce Mevla'mıza sonsuz hamdu senalar olsun" diye konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yusuf Çetinkaya Niğde Yerel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title