Haberler

Evlilik Öncesi ve Boşanma' Semineri Gerçekleştirildi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Kent Konseyi’nin Eğitim Günleri Projesi kapsamında "Evlilik Öncesi ve Boşanma” konulu eğitim semineri gerçekleştirildi.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Kent Konseyi'nin Eğitim Günleri Projesi kapsamında "Evlilik Öncesi ve Boşanma" konulu eğitim semineri gerçekleştirildi.

Kent Konseyi'nce 12.'incisi düzenlenen "Evlilik Öncesi ve Boşanma" konulu eğitim semineri, evlilik öncesi ve boşanma sürecinde yeni Medeni Kanunda yer alan kanuni hakları kapsadı. Avukat Niyazi Ayhan Yavuz tarafından yapılan sunum katılımcılar tarafından büyük bir ilgi ile dinlendi ve Yavuz, kendisine yöneltilen soruları cevaplandırarak, özellikle boşanma sürecindeki kadın ve erkeğin yasal hakları konusunda tüm katılımcıların bilinçlenmesini sağladı.

Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, "Bugün 12.sini düzenlediğimiz eğitim seminerimize katılan 81 katılımcımıza, sunumu yapan değerli hocamıza, konsey çalışmalarımıza daima destek sağlayan Çorlu Belediye Başkanımız Sayın Ünal Baysan'a, bizlere destek veren Çorlu yerel basın mensubu arkadaşlarımıza ve bu eğitim seminerlerini gerçekleştirebilmemiz için canla başla gönüllü olarak çalışma yapan Eğitim, Kültür, Sanat ve Spor Komitesi Başkanı Mehtap Petek, Komite Üyeleri Cansu Balkan, Meral İşcan Dönmezer, Kemal Sönmez ve Ramis Çınar'a, akordiyon çalarak müzik dinletisi yapan Salih Karagöz'e çok teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. Eğitim Günlerimizin 13.sünü 15 Şubat 2014 Cumartesi günü aynı saat ve yerde 'Aile İçi İletişim' konusunda düzenleyeceğiz ve tüm halkımızı davet ediyoruz" dedi.

Seminer bitiminde eğitimciye plaket ve teşekkür takdimi yapılırken, katılımcılara hepsine katılım belgesi verildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ayhan Yavuz Tekirdağ Çorlu Yerel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Mayıs enflasyonu bugün açıklanıyor! Ekonomistlerin rekor beklentisi var

Mayıs enflasyonu bugün açıklanıyor! Ekonomistlerin rekor beklentisi var

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho MAAŞI! #9917 Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho ne kadar kazanacak? BARAJ DOLULUK ORANI 3 HAZİRAN! İSKİ baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ABD- Türkiye voleybol maçını kim kazandı? Filenin Sultanları maçı kazandı mı? #127952 GELİNİM MUTFAKTA 3 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128250 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 3 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Asuman Tuğberk Yolaç kimdir, öldü? Asuman Yolaç neden öldü, hastalığı nedir? TYT- AYT sınavları ne zaman, kaç gün kaldı? 2024 YKS ne zaman yapılacak, tarihi belli mi? YKS sınavı ne zaman 2024? YKS (TYT-AYT-YDT) sınavı kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Resmi Gazete bugün (3 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu?
İYİ Parti Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir, partisinden istifa etti

İYİ Parti Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir, partisinden istifa etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title