Haberler

Eşref Ziya Terzi Şarkılarını Gaziosmanpaşalılar İçin Seslendirdi

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında sahne alan Eşref Ziya Terzi, kendine has yorumuyla seslendirdiği şarkılarla izleyicilere keyifli bir gece yaşattı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında sahne alan Eşref Ziya Terzi, kendine has yorumuyla seslendirdiği şarkılarla izleyicilere keyifli bir gece yaşattı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından 2015 yılı Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Mevlana Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı'nda düzenlenen etkinliklerin konuğu bu kez ünlü müzisyen Eşref Ziya Terzi oldu. Ramazan ayı boyunca Hacivat-Karagöz, çocuk oyunlar ve ilizyon gösterileri gibi birbirinden farklı gösterilerin yapıldığı gençlik parkına gelen binlerce vatandaş, ünlü müzisyeni dinlemek için dakikalar öncesinden yerlerini aldı. İftar sonrası gerçekleştirilen konserde Gaziosmanpaşalı vatandaşlarla bir araya gelen Eşref Ziya Terzi, ilçedeki vatandaşlara müzik ziyafeti sundu. Birbirinden güzel şarkılarını sevenleri için seslendiren ünlü müzisyen, izleyicilerden tam not aldı.

Konsere gelen izleyiciler de zaman zaman Eşref Ziya Terzi'ye söylediği şarkılarda eşlik etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziosmanpaşa Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı Eşref Ziya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title